Laat uw klant kennis maken met originele en op culinair niveau producten van Benjamino

Wat wij importeren:

Benjamino is regelmatig in Italië op zoek naar de kleine familie bedrijven die ambachtelijke producten van hoge kwaliteit maken. Benjamino proeft, streng en kieskeurig, onderhandelt en koopt.

Benjamino’s geselecteerde en geïmporteerd producten zijn in Nederland uniek en bijzonder. Wij willen dat iedereen de mogelijkheid heeft om van onze eerlijke producten te kunnen genieten.

 

 

Neem contact met ons op en ontdek nog meer over onze producten en diensten.

Ons verhaal

Ons ambachtelijke producten worden op een duurzaam en verantwoord wijze geproduceerd. Gewoon puur, gezond, eerlijk, lekker en zonder toevoegingen.

Benjamino als bedrijf is opgericht in 1991 door de Italiaanse topchef Benjamino. Een kok die kent de verfijnde smaken van Italië en haar recepturen. Een bevlogen kok met een passie voor heerlijk specialiteiten die in zijn bedrijf geproduceerd worden.

Alles moet echt zijn, dat is Benjamino’s filosofie. En dat betekend dat al onze producten geen toevoegingen, smaakstoffen en conserveermiddelen bevatten. Daarbij: het moet bijzonder goed smaken.

Deze uitgangspunten waren de drijvende kracht voor Benjamino om na 20 jaar als topchef in zijn eigen restaurant in Delft, aan de slag te gaan. Zijn doel: Een bredere publiek de originele smaken van producten te laten ervaren. Niks minder, geen industrie of massa, puur natuur.

Producten hoeven geen chemisch of neppe stoffen te bevatten als die voor een bredere publiek met een redelijk lange houtbaarheid gemaakt worden.

Benjamino

Wie zijn onze klanten?

Sligro Eindhoven

Voets specialiteiten

Voets Specialiteiten

Verkoop winkels

Phasellus

Creative Chefs

Die u producten een nieuw leven geven.

Authentic Cuisine

Private labeling

Neem contact voor informatie.